miercuri, 24 aprilie 2013

Exclusiv! Chef Joseph Hadad îşi deschide propriul restaurant

Unul dintre cei mai renumiti chefs din Romania, chef Joseph Hadad lansează mâine cel mai ambitios proiect personal: restaurantul ce ii poarta numele.


Lansarea va fi un eveniment special, la care sunt asteptati toti apropiatii celebrului chef, dar si numeroase vedete si cooking aficionados.

Restaurantul Joseph isi va deschide portile oficial vineri incepand cu ora pranzului. Chef Hadad ii asteapta pe toti cei care vor sa experimenteze retete savuroase.

Aflat in inima Bucurestiului, intr-o casa cu istorie si dichis, redecorata intr-un stil modern, restaurantul va surprinde gurmanzii cu un meniu gandit integral si pregatit minutios de chef Joseph Hadad.



Am tras cu cu urechea şi am aflat că meniul va cuprinde specialitati din bucataria rece: de la pate de ficat de gâscă cu trufe marinate si sashimi de somon, până la carpaccio de caracatiţă si salată de raţă confiată cu andive; din bucătăria caldă: de la scoici Saint Jacques si homar cu risotto, până la coroana de miel si file de vita cu ficat de rata. De asemenea, meniul are si o linie de desert unica, cu preparate special create de Chef Hadad, pentru a da o nota extrem de personala. Aveţi cîteva deserturi în fotografii:






Dar cine este Chef Joseph Hadad?

Eu l-am văzut prima dată în rolul juratului dur de la Top Chef şi între noi fie vorba mi-a părut cel mai dur dintre juraţi. Omu' chiar visează meseria asta: deţine secretele a peste 2000 de reţete sofisticate şi, ca chef reputat a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrităţi mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei şi Prinţul de Lichtenstein. Staruri de cinema şi legende pop-rock au fost de asemenea oaspeţii lui Joseph Hadad; printre aceştia, Robert de Niro, Madonna, Frank Sinatra şi Michael Jackson.

Din 1997 s-a stabilit in Romania, unde, vreme de 14 ani, a dezvoltat conceptul de "gourmet cuisine" la Casa Vernescu, ca Executive-Chef. Ulterior, din 2011, a dat curs unei noi provocari, devenind partener si Executive-Chef al cunoscutului restaurant Aqua, din
Herastrau.

Vă spun sincer, merg cu emoţie la lansarea de joi şi o să vă povestesc vineri aici pe blog cum am fost. Sunt curioasă de mor!

Mai multe informatii despre Chef Hadad găsiţi aici.
Fotografiile cu minunăţiile sunt făcute de Adi Popa:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu