miercuri, 14 noiembrie 2012

A venit toamna. Vreau la școală....



Zilele trecute mi-au atras atenția detaliile unui curs de PR. Râvnesc să merg iar la școală  deși,  fie vorba între noi, experiența cu școala de șoferi m-a terminat psihic. Frica de examen, ca sa fiu precisă... dar, poate găsesc o școală unde examenele sunt facultative:) Să revenim la cursul de PR. 

Am stat de vorbă cu Meda Popea, PR Mastermind la Sfera Communication și am încercat să aflu mai multe despre ea și despre curs.

Meda lucrează de 12 ani in zona media-advertising-publishing. S-a ocupat de promovarea in Romania a filmului trupei U2, intitulat U23D, primul film documentar 3D facut vreodata in lume (pentru National Geographic New York), transmisiile in premiera in Romania la cinema a celebrelor serii The Met live in HD (pentru The Metropolitan Opera New York) si multe alte proiecte.

Iată detaliile cursului. 
Curs de strategii creative in relatiile publice
Autor: Meda Popea, PR Mastermind
Structura: 24 de sesiuni cu durata de 2 ore si 15 minute.
Cursul de strategii creative in relatiile publice este gandit pentru cei care au nevoie sa comunice in plan profesional, dar si in plan personal, si raspunde nevoilor acestora de structurare, intelegere si integrare a notiunilor de relatii publice in activitatile pe care le deruleaza.
Cursul isi propune sa ofere un ghid celor ce vor sa se apropie de acest domeniu pentru a-l intelege sau pentru a-l practica in viitor, prin prisma unor notiuni teoretice si practice, cu accent pe latura de implementare creativa.
Pe langa baza teoretica, care va fixa notiunile si conceptele, o componenta practica, aplicata, va oferi participantilor posibilitatea sa participe activ, sa analizeze si apoi sa interactioneze cu ceilalti participanti, pentru ca la final sa poata extrage singuri concluziile tematicii aflate in discutie. 
Lucrarile practice pe baza tematicii abordate vor aduce un plus de interactivitate cursului, dand posibilitatea participantilor sa lucreze individual si apoi sa isi confrunte “public” deciziile.
Pentru detalii sunati direct la Meda Popea: 
0729609102
Vă rog, dacă mai știți de cursuri de pr, blogging, social media să îmi lăsați un comment. Vă mulțumesc frumos:)






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu