luni, 29 august 2011

Nunta lui Borcea

Citesc ziarele pe net şi îmi atrage atenţia un comentariu:

"Unchiul meu face parte din echipa de filaj a tantalaului si ne-a spus ce e in spatele povestii. Fata i-a fost bagata in pat de mafia rusa si nu se casatoreste cu el pt cat de destept sau frumos e (ca nu e) si nici pt bani, ci ii va suci mintile sa vanda firmele lor. El e in limba dupa ea si crede ca inca e competitiv. Fata le-a povestit multora ca el e slab la pat..."


Teoretic, acum că ne-am lamurit exact cum stă treaba, ne putem vedea linistiţi de vieţile noastre. Nu! Pentru că urmează să aflăm şi să vedem ce a facut Gigi, că mâncarea nu a fost aşa bună deşi a fost foarte scumpă, că diuzeuzele au cam falsat, că invitaţii cu maşini româneşti au fost amplasaţi în camera servitoarele şi evident la final, vom afla exact câţi bani au strâns soţii Borcea.

Isteria va mai dura cîteva zile, poate o săptămână. Până una alta, nunta lu' Borcea e ca Monica Tatoiu: toată lumea nu vrea să audă, că de ce să apară domne' la televizor? Şi... ce să vezi? Lumea s-a uitat ÎN DRACI la transmisiunile de marele eveniment. Pun pariu, cu ratingurile in faţă!

foto: Codrin Prisecaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu